Lokalita
Nová Sahara

Klid přírody a přesto vše na dosah

Bytový projekt Nová Sahara je ideálně umístěn. Je skvělým řešením pro ty, kteří ocení klidnou lokalitu mimo rušný střed Mladé Boleslavi a zároveň nechtějí být odříznuti od všech výhod, které nabízí bydlení ve městě. Přímá návaznost na přírodní prostředí nabízí nepřeberný počet možností jak si užívat bydlení pravě na tomto místě.

Životní prostředí

Nová Sahara je v podstatě obklopena přírodou. Přímo sousedí s přírodní památkou Bezděčín. V dosahu je lesopark Sahara s vycházkovými okruhy. Lokalita na jedné straně navazuje na klidné prostředí původní zástavby „Na Sahaře“, na straně druhé dovoluje přímý výhled do volné krajiny ukončený vrcholem Chlum se stejnojmenným přírodním parkem.

Služby v dosahu

Obyvatelé Nové Sahary nebudou mít daleko na nákupy, ke vzdělání a kultuře. Přímo v místě je obchod, mateřská škola a pohostinství. Několik minut autem zabere cesta do nákupního centra nebo středu města. Děti se pohodlně dostanou do školy svozovým autobusem. Samotné město Mladá Boleslav disponuje službami kvalitou přesahující úroveň okresního města.

Volný čas

Okolí Nové Sahary přímo vybízí k volnočasovým aktivitám. Poblíž je fotbalové hřiště a několik dětských hřišť. Blízký lesopark „Sahara“ disponuje vycházkovými a běžeckými okruhy a workoutovými plochami. Vyrazit lze na kole po stávajících cyklotrasách. Nové cyklostezky s přímou návazností na projekt Nové Sahary se budují. Nedaleko je umístěno letecké muzeum s atrakcemi pro děti a kavárnou.